Misschien was dit wel de laatste keer voor de winter dat ik Jasper nog eens mee kon nemen op de boot. Met dit prachtige najaarsweer kon ik het niet laten om Jasper nog eens mee te nemen. Baarzenjacht zou het worden, hoewel Jasper ook wel uit is op een mooie snoek. In de morgen bestookte we het ondiepe water met Rig Walker shads van River2Sea. Het ging best wel moeilijk, maar ik kon er toch een paar strikken!

Voor Jasper duurde het allemaal wat te lang, en na een paar keer vastlopen en verspelen van het kunstaas werd hij al helemaal ongeduldig! Gelukkig kon hij zijn enthousiasme kwijt in het fotograferen van mijn baarzen. Ben best fier op zijn fotokunsten!

Dan maar snel wat scholenbaars gaan opzoeken, zodat het allemaal wat sneller kan! Het is immers zijn dag, en het is zo leuk om hen bezig te zien! Met de Lowrance op zoek naar aasvis en of scholen baars. Snel konden we er vinden, en kon Jasper zich uitleven op de baarzen. De TT Spoon van River2Sea en ook de dropshop waren makkelijk en effectief te vissen!

Blij dat mijn zoon Jasper zo enthousiast is in zowel het vissen als fotograferen!

Well done Jasper!