Active Target, snoebaarsvissen is nooit meer hetzelfde als voorheen! Ik vergelijk het een beetje met het karpervissen toen het priksysteem met de boillie er kwam. Revolutionair wat een vooruitgang dat was in de vangsten. Bij het roofvissen lijkt dit wel hetzelfde, ongelooflijk wat meer kansen dat je krijgt om vis te vangen. We zijn nog niet zo lang bezig met de AT en hebben hem alleen nog maar neerwaarts gebruikt tijdens het verticalen. Dit gaf ons al zo een groot verschil in vangsten, mede omdat je op alles kan anticiperen. Onwaarschijnlijk hoeveel vissen je 1 tot 1.5m boven de bodem vangt! Ongelooflijk hoeveel je leert van het leven onder water! Nog veel te ontdekken dus, benieuwd wat het gaat geven in de vooruit en scout modus! Ik heb weer 2 filmpjes toegevoegd, enjoy!

Op het filmpje 07 zie je de vangst van een mooie snoekbaars. Iets uit de midden onder in beeld zie je onze 2 aasjes. Ongeveer 1m van de bodem heeft er een vis interesse in mijn aasje, ik doe hem echter schrikken. Mijn maat reageert op een vis die hoger zwemt. Ik zie dat de vis die ik heb laten schrikken naar de bodem gaat maar terugdraait. Ik laat mijn aasje zakken tot net voor zin neus en probeer hem tot een aanbeet te triggeren, en dat lukt!

Op het filmpje 010 zie je een aanbeet. Iets uit de midden onder in beeld zie je onze 2 aasjes.Een vis komt van op de bodem in snel tempo naar het aasje van mijn maat iets boven de bodem. Meteen krijgt hij een aanbeet maar mist hem.  Achteraf bleek dat de punt van zijn haak was afgebroken. Frappant hoe je ziet dat de vis zich zeer rustig terug naar de bodem begeeft en rustig verder zwemt.