Zaterdag kon ik het seizoen afsluiten met Nico, voor hem was het de laatste visdag van het seizoen. Woensdag kon ik zelf nog een dag vissen, en sloot ik het seizoen af met Marc Lauwers. Zaterdag werd al een memorabele dag, maar woensdag werd ook een speciale dag! Met het weer zaten ze er helemaal naast, niet de eerste keer natuurlijk, ditmaal wel naar de positieve kant! Ze voorspelden guur en bewolkt, maar het werd zomers en warm! Ons hoor je niet klagen. Het werd weer een prachtige visdag met mooie aantallen en prachtige sterke vissen! Opmerkelijk voorval, in de morgen vang ik een mooie zeer zwarte snoekbaars van 80, tweede vis van de dag. Deze vis van ik nogmaals in de avond, maar dan is de vis een stuk bleker? Omdat de vis zo veel lichter is van kleur, denken we op dat moment niet dat het dezelfde vis is. Echter als ik thuis de foto’s vergelijk zie je wel duidelijk dat het om dezelfde vis gaat! Prachtige dag en prachtig voorjaar gehad. Dankbaar dat we in die mooie Nederlandse natuur mogen vertoeven!